Vi er din pålidelige partner inden for tagarbejde, og kan levere dig nyt tag i Hjørring, Løkken og Blokhus-området. Vi er specialister i tagdækning, tagrenovering, tagkonstruktion, udskiftning af tag og renovering af tag. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde, der ikke kun beskytter dit hjem, men også forbedrer dets æstetiske appel.

Vi kommer ud i Nordjylland

Hvorfor Lezibo ApS til dit projekt

 • Erfaring og ekspertise:
  Vores team af dygtige håndværkere har mange års erfaring inden for tagarbejde. Vi har udført utallige projekter med stor succes og har opnået en solid viden om forskellige tagtyper og installationsteknikker.
   
 • Konkurrencedygtige priser:
  Hos Lezibo ApS tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der passer til enhver budget. Vi mener, at høj kvalitet ikke behøver at være uoverkommelig, og derfor stræber vi efter at give vores kunder den bedste værdi for deres investering.
   
 • Nyt tag:
  Hvis dit tag er slidt, beskadiget eller forældet, kan vi hjælpe dig med at installere et nyt tag i Hjørring, der forbedrer dit hjem både æstetisk og funktionelt. Vi vil rådgive dig om de forskellige tagmaterialer, herunder tegltag, eternittag, betontag og ståltag, og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning baseret på dine præferencer og behov. Vi tilbyder samtidig tagarbejde af tagrenovering og udskiftning af tag.

Det praktiske ved lægning af nyt tag

Prisen på et nyt tag varierer afhængt af forskellige forhold, blandt andet tagets størrelse, valg af materialer og kompleksiteten af selve installationen. Du kan altid kontakte os, og så vil vi give dig en personlig pris baseret på dine behov.
Varigheden af en tagudskiftning afhænger af flere faktorer, herunder det pågældende tags størrelse og endda vejrforhold under arbejdet. Ikke alle projekter er ens, og forholdende og kompleksiteten af opgaven varierer, men som tommelfingerregel vil en tagudskiftning cirka tage en måned. 

Skal du overveje et nyt tag?

Der er flere indikationer på, at det kan være tid til at få udskiftet dit tag. Måske oplever du hyppige lækager, synlige skader, eller endda tab af tagmaterialer, råd og skimmelvækst. Det er vigtigt at være opmærksom på blandt andet disse tegn. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi give dig en ærlig rådgivning om hvad tilstanden på dit tag er. 

Kontakt os i dag

Skal Lezibo ApS være din samarbejdspartner, er du velkommen til at tage fat i os i dag, og modtage et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 23 95 22 81 eller info@lezibo.dk , og så kan vi tage en snak. Er du samtidig interesseret i andre tømreropgaver udover nyt tag i Hjørring, kan vi helgardere dig. Vi er alsidige, og tilbyder blandt andet byg af sommerhus, lægning af træterrasser, montering af vinduer og døre og meget mere.
 

Kontakt os her