Hos Lezibo ApS specialiserer vi os som tømrer, og er samme tid eksperter i lægning af terrasser. Vi kan hjælpe dig med at realisere din vision, hvis du drømmer om at tilføje skønhed og funktionalitet til dit udendørs areal. Hos Lezibo ApS er vi pålidelige, og stræber altid efter at imødekomme dine behov og forventninger. Vi tilbyder lægning på din træterrasse i Hjørring, Løkken og Blokhus – Skulle du være i nærliggende områder, hører vi også gerne fra dig.

Æstetisk appel

Med en træterrasse vil du hurtigt opleve, at den tilføjer varme, karakter og naturlig skønhed til ethvert udendørs rum. Træets tekstur og farvevariationer skaber en behagelig atmosfære og visuel interesse. Uanset om du ønsker et rustikt og elegant stil, eller et moderne og smart design, kan vi hos Lezibo ApS skabe træterrasser i Hjørring der tilpasses efter dine præferencer, der komplimentere din have eller din altan. 

Udover udseendet og atmosfæren en træterrasse skaber, vil du samtidig opleve flere fordele. En træterrasse kan være ekstrem holdbar, især hvis de er lavet af hårde træsorter. Med regelmæssig vedligeholdelse kan en træterrasse vare i mange år og modstå de udfordringer, det danske vejr kan byde på.

Vi dækker det meste af Nordjylland

Træterrasse i Hjørring og valg af træsorter 

Bygningen af en træterrasse er en længere proces, der kræver omhyggelig planlægning og ekspertise. Ved et samarbejde med Lezibo ApS, kan du være sikker på, at du får en professionel partner, der sørger for du får en træterrasse i Hjørring der er holdbar og smuk. Vi sørger for alt fra opmåling, og vælger materialer til selve lægningen af terrassen, i samarbejde med dig.

Ved valget af træ til din træterrasse, er der flere faktorer der spiller ind. Normalvis vil man sige, at det bedste træ til en træterrasse er af hårdere træsorter, da de er kendt for dets naturlige modstandsdygtighed over for vejr og skadedyr. Populære valg er typisk Teak-træ, Ipé-træ og Cumaru-træ. Disse træsorter har ikke kun sin naturlige holdbarhed, men har samtidig flotte farver, der passer til ethvert udendørs areal. 
Uanset dine præferencer, vil vi altid stå til rådighed, og byde dig på rådgivning. 

Hvad Lezibo ApS kan gøre for dig

 • Professionel rådgivning:
  Vores team af eksperter står klar til at rådgive dig gennem hele processen. Vi hjælper dig med at træffe informerede beslutninger om materialer, design og andre vigtige aspekter af dit terrasseprojekt.
   
 • Tilpassede løsninger:
  Vi forstår, at hver kunde er unik, og derfor skræddersyr vi vores terrasseløsninger til dine specifikke behov og præferencer. Vi lytter til dine ønsker og kommer med kreative ideer, der kan forvandle din udendørs plads
  .
 • Konkurrencedygtige priser:
  Hos Lezibo ApS stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tror på, at en smuk træterrasse skal være overkommelig for alle, og vi bestræber os på at finde den bedste løsning til dit budget.
   
 • Stor ekspertise af tømreropgaver:
  Vi dygtiggør os ikke kun indenfor lægning af træterrasser, men tilbyder også flere forskellige tømreropgaver, såsom nybyg af sommerhus, lægning af nyt tag, lægning af gulve, montering af vinduer og døre, renovationsopgaver og mere. Vi står derfor også til rådighed, hvis du har behov for andre snedkeropgaver. 

Er du klar til at forvandle din udendørs plads? Kontakt Lezibo ApS på 23 95 22 81 eller info@lezibo.dk. Vi leverer og bygger træterrasser i Hjørring, men kommer også ud til dig, skulle du have brug for vores services i Løkken eller Blokhus. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe den perfekte træterrasse i Hjørring til dig, der opfylder dine drømme og behov.

Kontakt os her